Splošni pogoji

Pogoji poslovanja

Splošni pogoji spletne trgovine Rumi.boschtiz.si (v nadaljevanju ponudnik) so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi Zakona o varovanju osebnih podatkov (ZVOP), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Spletno trgovino Rumi.boschtiz.si  (v nadaljevanju »trgovina«) upravlja podjetje Att.IT.ude d.o.o., Karingerjeva ulica 10, 1000 Ljubljana, Slovenija; Davčna številka: SI71213058; Matična številka 3753409000.

Svetujemo Vam, da si pred uporabo spletne trgovine Rumi.boschtiz.pazljivo preberete spodaj navedene  Pogoje poslovanja. Z uporabo spletne strani izrazite svoje strinjanje z navedenimi pogoji. Če se s pogoji ne strinjate, Vas prosimo, da ne uporabljate spletne trgovine Rumi.boschtiz.si. Ponudnik si pridržuje pravico do spremembe pogojev na spletni strani Rumi.boschtiz.si kadarkoli. Vse spremembe so zavezujoče za kupce, zato Vam priporočamo, da si redno ogledujete pogoje poslovanja. 

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne prodajalne Rumi.boschtiz.si, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

Prijava

Registracija in vpis osebnih podatkov v spletno trgovino Rumi.boschtiz.si sta nujna in izključno potrebna samo za pravilno izvajanje storitev. Ob registraciji v spletno trgovino Rumi.boschtiz.si  obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo, ki ga izbere sam. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z izpolnjenimi podatki. Po registraciji obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa.

Zasebnost

Podjetje  att.IT.ude d.o.o.  jamči, da osebnih podatkov ne bo posredovalo tretjim osebam. Registracija in vpis osebnih podatkov v spletni trgovini Rumi.boschtiz.si sta nujna in izključno potrebna samo za pravilno izvajanje storitev spletne trgovine Rumi.boschtiz.si. Vaši osebni podatki ne bodo nikoli uporabljeni, če se ne strinjate z načinom uporabe. Vaše osebne podatke skrbno varujemo pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom ali razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem. Podatki so shranjeni v strežnikih, zaščitenih z geslom in z omejenim dostopom. Spletna trgovina Rumi.boschtiz.si dobro skrbi za varnost Vaših osebnih podatkov in spoštuje Vaše izbire za njihovo nameravano rabo. Uporabnikom je na voljo vpogled v podatke, ki jih hranimo o njih, preko njihovega uporabniškega računa. Uporabnik je tudi sam odgovoren za varovanje osebnih podatkov tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Dostopnost informacij
Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije: identiteto podjetja, kontaktne naslove, bistvene značilnosti blaga oziroma storitev, dostopnost izdelkov, pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve, vse cene jasno in nedvoumno določene, način plačila in dostave, časovno veljavnost ponudbe, rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop in pojasnjen postopek ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

Načini plačila
V spletni trgovini Rumi.boschtiz.si omogoča naslednji način plačila:

-  Osebni prevzem: Plačilo se izvede ob osebnem prevzemu artiklov
Za osebni prevzem nas prosim kontaktirajte, da Vam potrdimo termin prevzema arktiklov. Stroški telefonskega klica so odvisni od vašega telefonskega operaterja.

Cene

Vse cene v spletni trgovini Rumi.boschtiz.si so navedene v EUR in vključujejo davek na dodano vrednost (DDV). Nakup brez DDV ni mogoč. Veljajo cene, ki jih kupec potrdi pri naročilu v spletni trgovini Rumi.boschtiz.si. Pri nakupu veljajo cene v trenutku oddaje naročila. Pridržujemo si pravico do dnevnih sprememb ponudbe in cen brez napovedi, razen če ni drugače navedeno. 

Postopek nakupa
1. Naročilo sprejeto. Po oddaji naročila kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. Na tem koraku ima kupec v roku ene ure možnost preklicati naročilo. Kupcu so na spletni strani ponudnika vselej dostopni izčrpni podatki o vsebini naročila.
2. Naročilo potrjeno. Če kupec naročila ne prekliče, gre naročilo v nadaljnjo obdelavo, ko ponudnik naročilo pregleda, preveri dobavljivost naročenih artiklov in naročilo potrdi oziroma z razlogom zavrne. Ponudnik lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko. Prek elektronske pošte ponudnik kupca sproti obvešča o ažurnih podatkih v zvezi z dobavo blaga. Če je dobavna doba zelo dolga in kupec ne želi čakati, lahko kupec to sporoči ponudniku, ki bo artikel odstranil iz naročila in vrnil kupcu morebitna že vplačana sredstva, ostale artikle iz naročila pa po izbiri kupca, ali dobavil, ali pa celotno naročilo storniral. Ponudnik ne prevzema nobene odgovornosti za škodo, ki bi nastala zaradi daljših dobavnih rokov ali zaradi ne dobave blaga, ki ga ponudnik nima na zalogi v lastnem skladišču.
3. Blago pripravljeno na prevzem.. Ponudnik v dogovorjenem roku blago pripravi za prevzem v lokalu Boschtiz, Litostrojska cesta 56, 1000 Ljubljana, Slovenija.

Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga
Potrošnik ima pravico, da v 15 dneh podjetju pisno sporoči odstop od pogodbe, in sicer na kontaktni e-naslov: rezervacije(afna)boschtiz.si. Potrošnik mora nato blago vrniti podjetju v tridesetih dneh po pisnem sporočilu o odstopu potrošnika od nakupa, s tem da sam krije neposredne stroške vračila. Izdelki morajo biti nerabljeni in nepoškodovani. Priložena mora biti kopija naročila. Stroške vračila blaga krije kupec. Ponudnik vrne celotno kupnino takoj ko je mogoče, najkasneje pa v tridesetih dneh po prejemu sporočila o odstopu potrošnika od nakupa.

Varnost
Ponudnik uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil.

Pravica do zasebnosti
Ponudnik se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani Rumi.boschtiz.si, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov in ostale potrebne komunikacije.

Komunikacija
Reklamna elektronska sporočila morajo biti jasno in nedvoumno označena kot reklamna sporočila. Pošiljatelj mora biti jasno razviden. Željo uporabnika, da ne prejema reklamnih sporočil, bo ponudnik brezpogojno upošteval.

Odveza odgovornosti
Ponudnik se po svojih najboljših možnostih trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil preklic naročila, ali zamenjavo naročenega izdelka. Vse fotografije izdelkov so simbolične in ne zagotavljajo lastnosti izdelka. Za tipkarske napake ne odgovarjamo.

Pritožbe in spori
Ponudnik spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. Pritožbe in reklamacije lahko uporabniki pošljejo po elektronski pošti rezervacije(afna)boschtiz.si ali po klasični pošti na naslov:
Att.IT.ude d.o.o.- Lokal Boschtiz

Litostrojska cesta 56

1000 Ljubljana

Ponudnik mora v petih delovnih dneh potrditi, da je prejel pritožbo, sporočiti uporabniku, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščati o poteku postopka. Ponudnik si prizadeva po svojih najboljših močeh, da se morebitni spori rešijo sporazumno.

 

Piškotki za analitiko
Ti se uporabljajo za beleženje analitike obsikanosti spletne strani in nam zagotavljajo podatke na podlagi katerih lahko zagotovimo boljšo uporabniško izkušnjo.
Piškotki za družabna omrežja
Piškotki potrebni za vtičnike za deljenje vsebin iz strani na socialna omrežja.
Piškotki za komunikacijo na strani
Piškotki omogočajo pirkaz, kontaktiranje in komunikacijo preko komunikacijskega vtičnika na strani.
Piškotki za oglaševanje
So namenjeni targetiranemu oglaševanju glede na pretekle uporabnikove aktvinosti na drugih straneh.
Kaj so piškotki?
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo in beleženjem piškotkov.V redu Več o piškotkih